2016-01-26 08:48:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Jól érzi magát

Napi horoszkóp január 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyéből indul, és zseniális ötleteket súg önnek. Egyértelműen ez lesz a legjobb napja a héten, ami ma a munkájában ajándékozza meg nagyszerű lehetőségekkel. Legyen nyitott az új kihívásokkal szemben. Legjobb, ha spontán módon, a megérzés alapján cselekszik. Találkozói, tárgyalásai lendületesen zajlanak, és problémamentesek. A többiekkel is sikerül jól kijönnie.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold még az Oroszlán jegyében áll, emiatt ma is nagy lesz az összevisszaság. Mivel a Merkúr még álló helyzetben van, a zavar csak erősödik, mert valami mindig keresztülhúzza a számításait. Nagyon sok türelemre van szüksége. Este beszéljék át az életüket a kedvesével.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyéből indul, és jó hangulatot ad önnek. Szervezzen baráti találkozót ma estére! A Merkúr álló helyzetben van, és mivel ez a planéta az ön uralkodó bolygója, most nem tud annyira lendületesen cselekedni, mint egyébként. Számoljon ezzel!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Oroszlán jegyéből indul, a Merkúr pedig álló helyzetében van. Ez önt is lelassítja, nehezen halad a feladataival. Ön ma könnyebben kijön a sodrából, mint egyébként. Most elég egy rossz szó valakitől, vagy egy sértő tekintet, és máris felidegesíti magát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Oroszlán jegyében áll, és ez lendületet ad önnek. Elemében van, és szellemileg is nagyon aktív. Minden problémára gyorsan megtalálja a megoldást. Vállalkozó kedve is nagy. Karoljon bele a kedvesébe, és menjenek el a kedvenc éttermükbe. Az ilyen akciók frissen tartják a szerelmet.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ön ma különösen termékeny lesz szellemileg. Az ötleteit jegyezze fel egy cetlire, később hasznát veheti. Este kedve támad barkácsolni, díszíteni, egyszerűen kicsit kreatívnak lenni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, és nyugodt, vidám hangulatot kelt önben. Ez mindenekelőtt a baráti kapcsolatainak kedvez. Este találkozzon a rég nem látott, kedves ismerősivel! Jól fognak szórakozni. Az álló helyzetben lévő Merkúr viszont rossz hatással van a munkavégzésére. Nem úgy mennek a dolgai, mint kellene...

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ma nincs jó hangulata, ingerlékenyebb lehet a szokásosnál. Azt is érezheti, hogy állandóan magyarázkodnia kell, olyan dolgokért, amihez másoknak nincs is közük. Ez igazán bosszantani fogja.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Jól érzi ma magát, és sokat tud dolgozni, azzal is végezhet, amit régóta halogat. Nagy feladatok esetében azonban most elégedjen meg a tervezéssel, a megvalósítással várjon még, mert a Merkúr álló helyzetben van.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Kedden az Oroszlán jegyében áll a Hold, és lehetőséget kínál a kísérletezésre. Nem kell félnie, nem fog ebből anyagi kára származni. Az időpont kedvez arra, hogy hivatásában új utakat találjon.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Oroszlán jegyéből indul reggel, ez a legjobb időpont arra, hogy az ötleteit és a terveit előadja másoknak. Csodálni fogják élénk szellemét. Délután a kreatív oldala kerül előtérbe. Élvezettel díszítheti újra otthonát. Este ne maradjon egyedül, szüksége van arra, hogy emberekkel legyen körülvéve.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Oroszlán jegyéből indul még reggel, és sok új ötlettel ajándékozza meg. Hamarosan alkalma lesz arra is, hogy megvalósítsa ezeket. Délután tisztázhat egy fontos dolgot. Ne engedje magát befolyásolni! Mondjon nemet, ha szükségesnek érzi!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: